Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
Witam, zrodził się w mojej głowie pomysł na ciekawy moim zdaniem projekt. Postanowiłem rozważyć stworzenie niekomercyjnej gry wzorowanej na TES Legends/Hearthstone (czy jak to się pisze) tyle, że osadzonej w realiach DP. Na kartach umieszczeni byli by gracze z naszej sceny, jak również przedmioty z gry, jednostki, miejsca, mapy, wydarzenia związane ze sceną itp. Co sądzicie o moim pomyśle? Obawiam się czy nie porywam się z motyką na słońce i znając życie pomysł umrze w fazie koncepcyjnej, bądź też w pierwszych przymiarkach. Niemniej moim zdaniem fajnie gdyby udało się. Jeżeli ktoś jest mi w stanie w jakikolwiek sposób pomóc z chęcią przyjmę pomocną dłoń.
Służyć w Armii Koronnej to zaszczyt i duma!
Zaakceptuj moje zaproszenie na steam, bo wychodzi na to że będziemy mieć o czym rozmawiać
Też kiedyś o tym myślałem, parę pomysłów było, pomysł umarł w momencie w którym zadałem sobie pytanie ,,Tylko jak ludzie mieliby w to grać w zasadzie'' ;x
Fajny pomysł, ale obawiam się, że bardzo trudny do zrealizowania
Złota łopatka dla Ciebie Kowal
Strony: 1
[ Wygenerowano w 0.046 sekund, wykonano 9 zapytań - Pamięć użyta: 1.46 MB (Maksimum: 1.76 MB) ]