Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
Wątek zamknięty
Sharukan Mafia vs Cudzoziemski Autorament
Time: 11.03.2019 - 17.03.2019
Frakcje | Factions:
Królestwo Szwecji vs. Księstwo Moskiewskie
(Kingdom of Sweden vs. Muscovite Tsardom)
Chanat Krymski vs. Królestwo Szwecji
(Crimean Khanate vs. Kingdom of Sweden)
Reprezentanci klanów zobowiązani są wskazać termin spotkania z wybranymi mapami, przedstawić wynik wraz z załączonymi zdjęciami z meczu oraz ID biorących udział zawodników.
Representatives of the clans are obliged to deliver the date of the match, chosen maps, score with screens from the match and IDs of the team members that took part in the match.
Uzgodniliśmy termin meczu na Niedzielę o 20;00 .
Mapa SM: Arena
Mapa CuA: Ufortyfikowane miasto
Proszę o przełożenie tego meczu na tę sobotę o 20;05.
Niestety w niedzielę termin pasuje tylko 4 osobą z SM.
Wcześniej informowałem o tym Carnage oraz Draco.
Mam nadzieję, że się zgodzisz Fortuna
Sorka za problem
Wiadomość dodana po 20 h 53 min 45 s:
Po ustaleniach z Fortunką stwierdziliśmy, żeeee Niedziela o 20;05
Destroy, Love and Win
Mecz zakończył się wynikiem 14:2 dla CuA.
ID #1: https://imgur.com/a/Z1xDWT8
ID #2: https://imgur.com/a/j9udlyB
Niestety wskutek crusha gry w trakcie pierwszej połowy, nie posiadam screenów z pierwszej mapy.
Mapa 2, resp 1 https://imgur.com/a/JkQuHtn
Mapa 2, resp 2 https://imgur.com/a/AlYuPcK
Generalnie, chciałbym zwrócić uwagę na moje zachowanie oraz sędziowanie, aby ułatwić radnym robotę.
Chaos który panował w trakcie meczu, u mnie, spowodował niebezpieczne sytuacje, której kwintesencją była
sprawa zabicia poprzez glitch, w wykonaniu Vanagall'a. Pozostała dwójka obserwatorów, z adminem obserwująca sytuację, widziała całe zajście, natomiast ja, poprzez moją nieuwagę, nie zauważyłem tego i nie byłem pewien co się stało dokładnie. Wobec takowej sytuacji, jako, że jako jedyny byłem zgłoszony do sędziowania, nic z tym nie zrobiłem, tylko, miałem później na niego "oko". Całe moje zachowanie na meczu było bardzo nie odpowiednie i cieszę się, że nie z hańbiłem nim stanu sędziowskiego. Gdyż do niego nie należę. To tyle.
Ostatnio edytowany przez Kapralex (2019-03-17 22:48:29)
Kapralex, samokrytyka jest wskazana ale bez przesady, rzeczą ludzką jest się mylić.
Służyć w Armii Koronnej to zaszczyt i duma!
Jako , iż miałem możliwość obserwowania rozgrywki na pierwszej mapie i respie obu powyższych klanów , zrobiłem screena :
Kapralex, to nie twoja wina !
Na ma prośbę sędziowałeś mecz za zgodą Alexa, ponieważ nie było innych dostępnych sędziów.
Uwierz mi że jeszcze gorsze rzeczy się zdarzały u nas w przypadku sędziowania.
Bez przesady, dobrze sędziowałeś
Ostatnio edytowany przez Jarooslaw (2019-03-17 23:03:25)
Destroy, Love and Win
Gratulaję dla obydwu drużyn. Wielki szacunek dla SM, Jarosława i wszystkich członków klanu. Wiem, że to jest dla was ciężki sezon i tym bardziej doceniam waszą wytrwałość i progres jaki poczyniliście na przestrzeni czasu w jakim istniejecie jako klan. Jesteście dla mnie bohaterami i przykładem tego, że są rzeczy ważniejsze niż wygrana. Na prawdę uważam, że w chwalebny soposób zapisaliście się w historii Dzikich Pół jako gracze i klan. Przyznam się, że z początku trochę się z was podśmiewał ale teraz jest mi z tego powodu głupio. Pokazaliście swoją wartość. Dziękuję chłopaki za wasz czas, wysiłek i to, że z nami jesteście. Panowie z SM życzę powodzenia w przyszłym meczu z HoFL-em i dziękuję za wasz charakter, grę i udział w lidzę. Mam nadzieję, że mimo wszystko klan może jednak przetrwa i znów zobaczymy się w następnym sezonie. W końcu tajemnica ataku z półobrotu nie może odejść w zapomnienie. Zachęcam was także do udziału w evencie Labirynt.
Ostatnio edytowany przez Miler41 (2019-03-17 23:17:07)
Służyć w Armii Koronnej to zaszczyt i duma!
Poza tą sytuacją z biciem przez namiot chyba nie było żadnych innych nieprzyjemnych, lub przynajmniej ja takich nie zanotowałem, także bez stresu. Każdy może czegoś nie zauważyć, meczyk przebiegał spokojnie i nikt nie ma ci za złe sędziowania
Ktoś od nas powinien wstawić resztę screenów z tabelą w razie co.
No i dzięki za meczyk chłopaki
Strony: 1
Wątek zamknięty
[ Wygenerowano w 0.069 sekund, wykonano 9 zapytań - Pamięć użyta: 2.08 MB (Maksimum: 2.43 MB) ]