Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
Wątek zamknięty
Runda Mistrzowska | Champions Round
*
Carolous Gustavus Corpus vs Polska Husaria
Czas/Time: 18.06.2018-24.06.2018
*
*
Sędziowie/Referees: Fortuna, Walker
*
Frakcje/Factions:
Rzeczpospolita vs Księstwo Moskiewskie
(Polish Commonwealth - Muscovite Tsardom)
*
Królestwo Szwecji vs Chanat Krymski
(Kingdom of Sweden - Crimean Khanate)
*
*
Przedstawiciele zainteresowanych klanów zobowiązani są do przedstawienia swoich map. Arbitrzy mają obowiązek, aby zostały załączone zdjęcia oraz wynik meczu.
*
(...),,1.Obydwa klany zobowiązane są do przedstawienia swoich propozycji rozgrywek do końca trwania bieżącej kolejki. Jeżeli jedna ze stron nie wskaże swego stanowiska w czasie 5 dni od momentu zasugerowanego terminu (wyjątek stanowi krótszy czas zakończenia kolejki) następuje walkower dla strony pokrzywdzonej...."
Proponuję piątek o 20
Piątek jest ok, ale wolałbym o godzinie 21
12:4
To już chyba lepiej niedziela 20
My możemy tylko w piątek
12:4
Proponuję piątek 18:00. Odpowiada wam taka godzina?
Wiadomość dodana po 1 h 29 min 58 s:
Jednak nie. Pasuje nam tylko 21 w piątek
Wiadomość dodana po 1 h 30 min 41 s:
Niedziela i ten piątek o 18 odpada
Black Metal jest wojną, więc pompuj rower dla Szatana
A Nam nie pasuje w piątek o tej godzinie, macie do wyboru sobota 20 albo 21, bo w niedziele Polska gra to nikt nie przyjdzie wsm
Wiadomość dodana po 04 min 59 s:
Nie ma takiej opcji że będziemy dzisiaj grać
Dzisiaj o 21 albo w niedzielę o 20. Nie dam rady już wepchnąć innych terminów
Napisałam dzisiaj już odpada niedziela też pisałam jaka jest sytuacja (w ogóle nie powinno się grać w tą niedzielę) ja nalegam na sobotę od godziny 19/20
W sobotę nie będę miał pełnego składu. Podałem dwa terminy. Jak chcecie możecie poddać się walkoverem, ale w sobotę nie zagramy. Podałem 2 terminy i nic już w tej sprawie nie zmienię
Ostatnio edytowany przez Suri (2018-06-22 14:49:22)
To już niech będzie ta 20 w sobotę, i weź tu z walkowerem człowieku nie wyjeżdżaj bo ja też podałam kilka terminów i mam takie same prawo jak wy, chyba że od razu w nocy chcecie grać o 1 najlepiej
Jeśli jednej stronie nie odpowiada Niedziela a drugiej nie odpowiada Sobota, to grajcie Dzisiaj.
No to napisałam że niedziela 20, sam zaproponował ten termin
Nie rozumiem po co w ogóle wypowiadasz się w tym temacie, Suri wyżej napisał o niedzieli, więc się na nią teraz zgodziłam
Wiadomość dodana po 42 s:
Ale fakt napisal o sobocie więc przepraszam
Wiadomość dodana po 01 min 01 s:
Napisałam*
13:3 dla klanu PH
Przed rozpoczęciem drugiej mapy, CGC oddało pozostałe rundy:
ID:
Legenda:
Najemnik:
,,(...)2.Prawo do rozgrywania meczy przysługuje wyłącznie osobom wpisanym w skład klanu."
Brak ID:
,,(...)2.Prawo do rozgrywania meczy przysługuje wyłącznie osobom wpisanym w skład klanu." - ID świadczy o wiarygodności gracza.
Zmiana nicku:
Zmienianie nicków utrudnia sprawdzanie ID.
Podsumowanie:
CGC_Major_Gryffice --> PL_Wilk (Gracz wyszedł przed rozpoczęciem meczu na polecenie sędziego).
CGC_PogromcaGondoru --> SL_Apocalyps (Gracz wyszedł na drugim spawnie bez polecenia - przeoczenie sędziego).
CGC_Dawid --> DarkAlliance_Tharkarun (Gracz wyszedł po pierwszym spawnie na polecenie sędziego - klan PH zażądał powtórzenia spawnu).
CGC_Wojak --> DarkAlliance_Scotsman (Gracz został wyrzucony przez sędziego w czasie trwania 2 spawnu).
PH_Saroka --> Duposrakus
PH_Sobi --> Sobieski
PH_Xeon --> Merdzik
Klanowi PH przysługuje prawo odwołania się do Rady o rozpatrzenie sprawy wyniku meczu:
,,(...)15.Sędzia nie może wydać werdyktu walkowera do czasu rozpatrzenia go przez Radę Ligi. Wyjątek stanowi, gdy lider jednego z klanów odda walkower."
GG.
English version below:
Strony: 1
Wątek zamknięty
[ Wygenerowano w 0.046 sekund, wykonano 8 zapytań - Pamięć użyta: 1.78 MB (Maksimum: 2.13 MB) ]