Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
Wątek zamknięty
Runda Mistrzowska | Champions Round
*
Pułk Lisowczyków vs Exterminatore Stultitia
Czas/Time: 18.06.2018-24.06.2018
*
*
Sędziowie/Referees: Lambert, Cycu
*
Frakcje/Factions:
Rzeczpospolita vs Księstwo Moskiewskie
(Polish Commonwealth - Muscovite Tsardom)
*
Królestwo Szwecji vs Chanat Krymski
(Kingdom of Sweden - Crimean Khanate)
*
*
Przedstawiciele zainteresowanych klanów zobowiązani są do przedstawienia swoich map. Arbitrzy mają obowiązek, aby zostały załączone zdjęcia oraz wynik meczu.
*
(...),,1.Obydwa klany zobowiązane są do przedstawienia swoich propozycji rozgrywek do końca trwania bieżącej kolejki. Jeżeli jedna ze stron nie wskaże swego stanowiska w czasie 5 dni od momentu zasugerowanego terminu (wyjątek stanowi krótszy czas zakończenia kolejki) następuje walkower dla strony pokrzywdzonej...."
Piątek godzina 19:00
Przy czym informujemy już teraz że nie ma opcji żeby grać w następnym tyg.
Nie damy rady. Sobota albo niedziela, godzina dowolna.
"Wina Alexa"
Nie możemy zgodzić się na inny temin jak widać na zdjęciu ludzi zebraliśmy na dziś( https://imgur.com/a/XxA9JxW ), dodatkowo nasza propozycja wisiała tu już 4 dni bez waszej odpowiedz(odpowiedzieliście nam 30 min przed naszym terminem)i. Przy obecnej sytacji rozgrywanie meczy jest dla nas trudniejsze przez okres wakacyjny i to że ludzie mają już ustawione inne plany na weekend (w tym ja).
Ostatnio edytowany przez EX_ST_Tomorrow (2018-06-22 18:53:57)
Przykro mi, że spodziewaliście się rozegrania meczu. Wskutek sukcesywnego braku zatwierdzenia terminu przez obydwa klany, może nastąpić werdykt o walkower dla obu stron, wraz z dniem zakończenia owej kolejki. Jeżeli nie został sformułowany zapis traktujący o przebiegu aranżacji spotkań, nie należy rozstrzygać sprawy na własną rękę (jedynie Radnym po przeprowadzeniu obrady przysługuje takowa możliwość). Alex odpowiedział po 3 dniach od wysuniętej propozycji - dura lex, sed lex. Pozdrawiam.
Misiaki zdecydujcie sie kiedy chcecie grac bo nie wiem kiedy czas zarezerowowac
I jak ten mecz ??? Odbył się czy coś ???
I jak ten mecz ??? Odbył się czy coś ???
Stanowisko zostało już przedstawione. Obydwa klany otrzymują walkower. Mogę jedynie dodać, że reguła aranżowania spotkań ulegnie zmianie w nadchodzącym sezonie.
Strony: 1
Wątek zamknięty
[ Wygenerowano w 0.026 sekund, wykonano 9 zapytań - Pamięć użyta: 1.48 MB (Maksimum: 1.81 MB) ]