Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
Wątek zamknięty
Zapraszam serdecznie wszystkich zainteresowanych na dzisiejszego stream'a, który rozpocznie się dzisiaj o 19 [tutaj]. Będziemy transmitować I kolejkę Rundy Mistrzowskiej!
I want to invite everybody on stream, which is to be held today at 19 [here]. We will stream I stage of Champions Round!
Ostatnio edytowany przez FortunA (2018-06-03 17:41:09)
Wrzucam link https://www.youtube.com/watch?v=Cj3MQVEcC9k ale prawda taka że ćwiartki rozgrywki z pierwszej mapy i tak nie ma podobnie jak 2 mapy PL vs CGC
Jasiu>Fortuna
Na streamie cały mecz był do obejrzenia, nie mam wpływu na przetwarzanie YouTube. Tak samo jak na mój internet, nikt nie był dostępny do streamowania, trzeba było improwizować. Zdaję sobie sprawę, że streamy Jasia są lepszej jakości, mimo wszystko był stream taki jaki był.
Stream jest już cały, po prostu yt musiał go przetworzyć. Co do streama, to według mnie nie ma co narzekać bo mogło go w ogóle nie być, a jakość jest wystarczająco dobra. Jeżeli ktoś ma lepszy sprzęt, żeby prowadzić transmisje w super jakości bez ścinek i ma dobry internet, to śmiało niech piszę, bo póki co to tylko Jasiu się zgłosił.
Pozdrawiam!
Dobry komentarz panowie. Tak trzymać.
Myślę, że porównywanie tutaj Fortuny do Jasia czy kogokolwiek innego jest trochę nie na miejscu. Realizacja takich eventów zawsze zależna jest od wielu czynników, bo bierze w nich udział mnogość osób, z których każda ma swój grafik i swoje sprawy. Staramy się to możliwie jak najlepiej koordynować, ale czasami pewnych rzeczy nie przeskoczymy. Tym razem sytuacja była taka a nie inna. Fortuna zaoferował nam swoją pomoc i zrobił to najlepiej, jak tylko był w stanie. Jasiu akurat tego dnia nie był do naszej dyspozycji. Nie jest to kwestia żadnej rywalizacji między chłopakami - każdy daje tyle, ile może aby urozmaicić naszą scenę i należy to doceniać.
Z mojej strony wielkie podziękowania dla Fortuny. Good job!
"Wina Alexa"
Strony: 1
Wątek zamknięty