Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
Wątek zamknięty
Jako iż planujemy transmitować mecze Rundy mistrzowskiej na YT - jak miało to miejsce w finale pucharu DP - a następnie umieścić je w specjalnie ku temu przygotowywanej galerii, szukamy osób chętnych do komentowania spotkań. Mimo że z naszej strony pojawią się propozycje skierowane do konkretnych osób, każda osoba chętna do podjęcia się tego zadania będzie brana pod uwagę.
Co komentator posiadać powinien:
- Poprawna dykcja i wymowa
- Niekontrowersyjna (względnie) reputacja
- Podstawowa orientacja w scenie DP
- W pełni przebyta faza "mutacji" (pań oczywiście nie dotyczy ; ])
----------------------------------------------------------------------
Aktualna lista komentatorów:
-Alex
-Detek
-Draco
-Jasiu (streamer/komentator)
-Sobi
-Strzelec
----------------------------------------------------------------------
Zapraszam do wysyłania zgłoszeń!
"Wina Alexa"
Zgłaszam Cyca, bo chciał
Wiadomość dodana po 52 s:
A, no i jeszcze shinox
Ostatnio edytowany przez Pseudo (2018-05-30 19:55:09)
Jak najbardziej polecam wyżej wymienionych komentatorów!
Tak sobie myślę Draco, jak się już tak wychylasz... to ty w sumie masz gadane.
Niniejszym zostajesz komentatorem. Gratulacje!
"Wina Alexa"
Jeśli tylko będę miał czas, to bardzo chętnie bym skomentował jakieś spotkanie. Długo gram w DP no i jeszcze na starej stronie komentowałem mecz raz czy dwa...
Ja się polecam, jeśli o streamy chodzi
+Sobi
+Detek
"Wina Alexa"
Gadałem z Randalem i jest zainteresowanie chłopaków z zagranicy do oglądania tych streamów. Zaproponowałem mu, że jeśli są chętni to mogą zorganizować streamy po Angielsku. Randal jest chętny do pomocy. Czy jest opcja dogadania sie z nimi czy chcecie to robić na własnym podwórku ?
Tak sobie myślę Draco, jak się już tak wychylasz... to ty w sumie masz gadane.
Niniejszym zostajesz komentatorem. Gratulacje!
Dzięki postaram się
Gadałem z Randalem i jest zainteresowanie chłopaków z zagranicy do oglądania tych streamów. Zaproponowałem mu, że jeśli są chętni to mogą zorganizować streamy po Angielsku. Randal jest chętny do pomocy. Czy jest opcja dogadania sie z nimi czy chcecie to robić na własnym podwórku ?
Zdecydowanie tak, fantastycznie że powstają takie inicjatywy. Jeśli tylko ktoś ma jakiś pomysł/chce coś wnieść od siebie, jesteśmy jak najbardziej otwarci.
Szczegóły jednak polecam uzgadniać z innym radnym. Bez bicia przyznaję, że z całego zespołu mam najsłabszy angielski ; p
Czekam na porównania do Kaczyńskiego ze strony pewnych osobników ; D
"Wina Alexa"
Kto to jest Sobi xD?
Ja mogę^^ (najlepiej zróbcie na twitchu^^ ) evnt. youtube
Strony: 1
Wątek zamknięty