Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
Wątek zamknięty
Rokoszanie vs Steel Legion
Time: 7.05.2018 - 13.05.2018
Frakcje | Factions:
Rzeczpospolita vs Księstwo Moskiewskie
(Poland vs Moscovite Tsardom)
Wojsko Zaporoskie vs Chanat Krymski
(Cossacks vs Crimean Khanate)
Liderzy zainteresowanych klanów proszeni są o podanie terminu oraz wybranych map, a następnie wyniku meczu z dołączonym screen'em.
Steam: Nesquik89
Proponujemy w niedzielę o 20:30
No i zajebi*cie brahu?
Wy gospodarze, więc my wybieramy drugą mapę, to na Chanat vs Zapo wezmiemy skraj lasu xDDDD ahoj bracie
Rokoszanie 16:0 SL
Po pierwszym respie klan SL oddał mecz.
Nie do końca oddał, bo Apo napisal, że się poddają, nie lider klanu.
Mecz miał się faktycznie odbyć i obie strony były gotowe, kiedy nagle dostałem ważny telefon od rodziny z Niemiec w bardzo przykrej sprawie rodzinnej, przez co nie mogłem uczestniczyć w meczu. Rokoszanie mają prawo do walkowera, ale proszę o powtórzenie meczu, jeśli będzie wolny termin. Dziękuję.
Mogliście od razu poprosić o przełożenie meczu,a nie po po tym jak czekaliśmy na was 25 minut i po rozegranym 1 respie.
Czekaliscie, bo myslalem ze rozmowa się skonczy lada moment. Rozmawialem przez poltora godziny, a ja poprosilem o 15 minut przerwy..
Mecz był umówiony na 20:30, zaczęliśmy z tego co pamiętam 20:52, czyli i tak daliśmy Wam więcej czasu niż jest to dopuszczalne, następnie po 1 respie napisałeś 5 minut przerwy, które przemieniło się bodajże w ponad 10. Rozumiem, że akurat miałeś naprawdę coś ważnego, ale postaw się na naszym miejscu, każdy z nas również ma jakieś swoje sprawy czy problemy, specjalnie niektórzy przekładają jakieś swoje sprawy żeby zagrać mecz, a na naszym spotkaniu więcej czekaliśmy niż graliśmy. Uwierz, nie sprawia mi to przyjemności że zwołuje ludzi na mecz, który potem się nie odbywa albo trwa z 2 godziny bo przerwy trwają ponad 10 minut. Myślę że Twoi ludzie również nie byli z tego zadowoleni skoro wszyscy wyszli z serwera pisząc GG.
No nie, nikt nie byl zadowolony. Ale to gramy ten mecz jeszcze raz czy chcecie walkower?
Strony: 1
Wątek zamknięty
[ Wygenerowano w 0.056 sekund, wykonano 8 zapytań - Pamięć użyta: 2.45 MB (Maksimum: 2.8 MB) ]