Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
Wątek zamknięty
Rokoszanie vs Wächter der Pusteblume
Time: 9.04.2018 - 15.04.2018
Jeżeli przedstawiciele obydwu klanów zażyczą sobie grę w czasie trwania świąt przysługuje im do tego prawo
(If both clans will wish to play a match during break they have the right to do so.)
Frakcje | Factions:
Wojsko Zaporoskie vs Księstwo Moskiewskie
(Cossacs vs Moscovite Tsardom)
Królestwo Szwecji vs Rzeczpospolita
(Sweden vs Poland)
Liderzy zainteresowanych klanów proszeni są o podanie terminu oraz wybranych map, a następnie wyniku meczu z dołączonym screen'em.
Steam: Nesquik89
Klan WDP nie daje oznak życia, napisałem do jednego z liderów (http://prntscr.com/j2l1qd), po czym odesłał mnie do "DasUltimatum". Niestety do tej pory ani mnie ani Drake'a nie dodał do znajomych. Uważam że to chyba lekka kpina że każdy klan musi ich zapraszać na steamie i się za nimi uganiać bo oni mają problem z wejściem na stronę. Dlatego z powodu ich braku poważnego podejścia do ligi żądam przyznania walkowera.
Steam: Nesquik89
To ten klan co Dares go na stronie rejestrował i im w umawianiu meczy pośredniczył, no cóż ;v
Strzelec w takim razie się pomylił, pisząc posta. Bo tylko weekend świąteczny miał być wolny.
Poczekamy do wtorku. Jeśli do tego czasu nie odpiszą, uznajemy ich za klan nieaktywny.
"Wina Alexa"
Strony: 1
Wątek zamknięty
[ Wygenerowano w 0.035 sekund, wykonano 9 zapytań - Pamięć użyta: 1.61 MB (Maksimum: 1.94 MB) ]