Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
Wątek zamknięty
Hussars of Forgotten Legion vs. Rokoszanie
Time: 12.03.2018 - 19.03.2018
Frakcje | Fractions:
Rzeczpospolita vs Księstwo Moskiewskie
(Poland vs Moscow)
Wojsko Zaporoskie vs Rzeczpospolita
(Cossack's vs Poland)
Liderzy zainteresowanych klanów proszeni są o podanie terminu oraz wybranych map, a następnie wyniku meczu z dołączonym screen'em.
"Wina Alexa"
Pasuje nam tylko piątek lub sobota <3
Nie, gramy w 2 ligach i nie da rady
Dobra, możemy zagrać w sobotę o godzinie 14:00 - 14:30, ponieważ nie zbierzemy się w godzinach wieczornych. Ewentualnie, zapytaj jeszcze raz ludzi o niedziele lub po prostu przełóżmy ten mecz na termin, który wspólnie będzie nam odpowiadał. Możemy zagrać nawet na koniec sezonu jeśli nie znajdzie się żadna wspólna data. Moim zdaniem to najlepsze wyjście.
HA 14
To ja proponuje zagrac o 5 rano, pasuje?
A co Ci szkodzi żeby przełożyć ten mecz? Gracie drugą ligę, spoko ode mnie też ludzie grają w CuA, dlatego zaproponowałem żeby zagrać na koniec sezonu jak już będą wolne terminy. Nie rozumiem dlaczego tak bardzo nie chcesz go przełożyć. Chyba nie powiesz mi że walkower Cie satysfakcjonuje?
Ponieważ nie lubie odkładac rzeczy bardzo mnie satysfakcjonuje, bo bede miał free weeka
Ok sobota 5 rano strefa czasowa gmt +11 lubie sie dogadywac
Ale czemu miałbym przekładac skoro daje wam 2 terminy?
moze byc sobota, ale 16:30 skoro chcecie wczesniej grac xD
Wiadomość dodana po 31 s:
Zresztą 2 terimny? moze raczej w normalnych godzinach xD
Ale czemu miałbym przekładac skoro daje wam 2 terminy?
No właśnie dlatego, żeby nie robić niepotrzebnych spin. Nie pasuje wam niedziela, nam piątek więc wychodzi sobota, nie pasuje wam 14, a nam 16:30 nie pasuje. Dlatego nadal proponuję rozegranie meczu w innym terminie.
No własnie chcecie 14, ja bym chciał o 19, także wyszedłem odrazu z kompromisem i zaproponowałem 16:30 ;
Dobra na kij to drążyc kazdy wie, ze mecze grywało sie w godzinach wieczornych i nigdy nie było problemu, a teraz jakies wymyslanie
Nie xD
Wiadomość dodana po 20 s:
Jeszcze mozemy jutro zagrac, tylko z ludzmi pogadam
Zaległy mecz został rozegrany wczoraj (tj. 7 kwietnia br.) i zakończył się wynikiem 9-7 dla HoFL.
Screenshot z ostatniego respa dodam wieczorkiem.
Dziękuję za sędziowanie i polecam się na przyszłość
Ostatnio edytowany przez FortunA (2018-04-08 12:41:25)
https://zapodaj.net/ab95372e1160d.jpg.html
Ostatnio edytowany przez FortunA (2018-04-10 22:55:09)
Strony: 1
Wątek zamknięty