Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
Wątek zamknięty
Wyzywamy na mecz oficjalny klan CuA, za obrażanie najlepszego polskiego lidera.
Jezeli odrzucicie to wyzwanie to słabi jestescie
Przyjmujemy wasze wyzwanie! Co do terminu dogadamy się na priv.
Najlepszy polski lider i jego ekipa robią to na ez
Że niby ktoś obrażał Sierżanta?
"Wina Alexa"
Najlepszym liderem jest pan Kamil
HoFL wygrało lige, dowóca hoflu jest lampas, no to chyba wiadome o kim mowa
Kto mnie obrażał?
Ja pragnę tylko zauważyć, że występuje tu pewna nieścisłość przyczynowo skutkowa. Uważam otóż, że fakt, iż klan Lampasa, w wolnym tłumaczeniu Husaria z Zapomnianego Legionu (czekam jeszcze na nazwy klanów pokroju Podniebny Pułk Husarii albo Demoniczny Zastęp Husarzy) wygrał obecną edycję ligi, co rzeczywiście pozwala wysunąć wnioski, że jest aktualnie najsilniejszym klanem, nie daje jednocześnie podstaw do ogłaszania Lampasa mianem najlepszego lidera na scenie, ponieważ jedno nie jest równe drugiemu. Dla przykładu wyobraźmy sobie sytuację wcale nie tak abstrakcyjną, bo która miała miejsce w historii. Trochę to upraszczam ale spójrzmy na ZSRR, które koniec końców było jednym z większych wygranych, jak nie największym II Wojny Światowej. Czy to sprawia, że Stalina można okrzyknąć najlepszym "liderem" swoich czasów? Śmiem wątpić. Żeby było jasne nie porównuję Lampasa do Stalina, bo raczej o to trudno, nie mam też na celu zmniejszać wkładu Lampasa w zwycięstwo jego klanu o jakże abstrakcyjnej i ciekawej nazwie, a co więcej lubię Lampasa i nie chcę go urazić. Jedyne co uważam to, że nastąpiło pewne nadużycie.
Ostatnio edytowany przez Miler41 (2018-02-23 12:13:11)
Służyć w Armii Koronnej to zaszczyt i duma!
Podpisuje sie pod Milerem, aczkolwiek widze, ze Lampas sobie zartuje^^ Wiemy kto jest najlepszy albo znamy grono najlepszych^^ Tam Lampas absolutnie nie nalezy^^ a i ja nie przyjmuje ft7.
Ostatnio edytowany przez Searg_Kowal (2018-02-23 13:41:51)
Chciałbym dołączyć do Demonicznego Zastępu Husarzy, zakłada ktoś?
Strony: 1
Wątek zamknięty