Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
Wątek zamknięty
GRUPA A
[PL]Pułk Lisowczyków vs [1kp]1.Kozats'kyy Polk
Liderzy zainteresowanych klanów proszeni są o podanie terminu, a następnie wyniku meczu z dołączonym screen'em.
"Wina Alexa"
Proponuję sobotę(20 I) 20:00
Może być Sobota o 19:00 ?
Przepraszam za nieporozumienie. Jestem świadomy tego, że ustaliliście między sobą godzinę 19:00, natomiast Wieniawa napisał 20:00. Sobota, godzina 19:00 to termin obecnie ustalony przez PL oraz 1kp. Pozdrawiam. Rotmistrz PL
Termin nie został ustalony
Wiadomość dodana po 02 min 32 s:
Musze zaproponować poniedziałwk lub wtorek godzina 18 lub 21
Jako, że nie mamy kontaktu z naczelnikiem 1kp, a termin został ustalony z jego zastępcą podtrzymuję datę 20-tego stycznia i nie zgadzam się na żadne zmiany terminu. Należy także wziąć pod uwagę, że termin kolejki minął, więc dalsze przesuwanie daty nie ma sensu.
Chorąży PL-u
Reprezentant PL, któremu powierzono umawianie meczy wystawił propozycję gry w sobotę (20.01.) Według danych pucharu, termin ten upływa własnie dzisiaj po północy. Liderowi 1kp nie pozostało nic innego jak zgodzić się na zaproponowany termin albo spowodować walkower. Oficjalny mecz PL vs 1kp odbywa się dziś o godzinie 19:15.
Potwierdzam ten mecz.
Ja o żadnym meczu nie wiedziałem oraz 2 ludzi na tych screenach to nie moi ludzie.
Kto umawiał z wami mecz?
Sprawa już została wyjaśniona.
Strony: 1
Wątek zamknięty
[ Wygenerowano w 0.030 sekund, wykonano 8 zapytań - Pamięć użyta: 1.44 MB (Maksimum: 1.77 MB) ]